La Beca Artemide en Disseny d’Il·luminació és per a…
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

La Beca Artemide en Disseny d’Il·luminació és per a…

El 27 de gener comença el CSP en Disseny d’Il·luminació d’Espais i, gràcies a la col·laboració amb Artemide España, un dels participants del concurs ‘Back to Light’ ha estat premiat pel seu talent amb una beca per realitzar el curs.

La guanyadora del 100% de la Beca Artemide 2013 és la Núria Carrillo. El seu projecte, titulat FRAGMENTS, té com a objectiu, a partir de la il·luminació, disminuir la sensació de grandiositat de les estores de ciment que envolten el recentment rehabilitat Mercat del Born de Barcelona.

Aquest espai pateix les característiques d’un barri antic de la Ciutat Comtal: l’estretor, la penombra i el moviment de gent. La nostra guanyadora ha volgut, amb el seu projecte, donar importancia a un element arquitectònic, com és el mercat, per mitjà d’un disseny iluminatiu i gràfic; a la vegada que potenciava un ambient acollidor al voltant del mercat “amagant” els grans passadissos de ciment que el rodegen.

 

Si tu també vols ampliar la teva formació, recorda que la figura del dissenyador d’il·luminació, tot i ser relativament recent, resulta indispensable pel disseny de qualsevol espai.

 

+info:

Descarrega’t el pla d’estudis a iedbarcelona.es

MATRÍCULA OBERTA