L’ IED s’adhereix a ‘Empreses amb Propòsit’ per a impulsar un model transformador, més sostenible i inclusiu
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

L’ IED s’adhereix a ‘Empreses amb Propòsit’ per a impulsar un model transformador, més sostenible i inclusiu

L’ IED, amb seus a Madrid, Barcelona i Bilbao, s’adhereix a Empreses amb Propòsit, una iniciativa que busca el reconeixement i impuls d’aquelles organitzacions amb el compromís de generar un impacte positiu en la societat i el planeta.

La campanya és una crida a l’acció a organitzacions, treballadors, proveïdors, aliats i societat en general per a signar una petició de marc legal que reconegui i avali el treball de les companyies espanyoles que vetllen pel benefici social i ambiental.

Com a agent dinamitzador de l’educació en disseny des de la innovació, la inclusió, la sostenibilitat i l’estreta col·laboració amb ciutadans i societat en general, els valors de l’IED estan alineats amb la visió d’Empreses amb Propòsit.

En un context com l’actual, que requereix d’una profunda revisió d’estructures socials, econòmiques i mediambientals, urgeix l’impuls i la visibilització d’aquest nou model empresarial, ja existent en altres països com el Regne Unit, França, Itàlia o els Estats Units.

Perquè el canvi necessita acció, l’ IED creu fermament en la unió de forces per a treballar en un nou paradigma empresarial més equitatiu, inclusiu i regeneratiu.