L’ IED BARCELONA PARTICIPA A FOODTURE BARCELONA 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Public Menu | Visual

Projecte: Public Menu

L’ IED BARCELONA PARTICIPA A FOODTURE BARCELONA 2020

L’ IED Barcelona Escola Superior de Disseny presentarà diferents projectes dels seus estudiants a la segona edició de Foodture Barcelona, que es celebrarà en format online entre el 20 i el 22 d’octubre.

Una experiència culinària de Realitat Virtual per a persones que han perdut el sentit del gust, un packaging fet d’algues marines o un ecosistema a petita escala per a interiors són les propostes de l’ IED per a aquesta segona edició de l’esdeveniment, l’eix central del qual versarà sobre el paper del disseny i la innovació en el futur de l’alimentació.

Anatomy of Senses, de

Anatomy of Senses, de Tatjana Zoffel

L’escola també serà present a una de les taules rodones previstes, ‘The Inventors of Tomorrow, de la mà de la la directora de l’Àrea Design, Raffaella Perrone.

Impulsat per Barcelona Centre de Disseny i Plat Institute sota el lema ‘From food design to design fiction’, aquest summit inclourà una àmplia varietat de xerrades gratuïtes previ registre en el següent enllaç

Per continuar utilizant la pàgina web, accepti l'ús de les cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close