FOODTURE BARCELONA 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Public Menu | Visual

Projecte: Public Menu

FOODTURE BARCELONA 2020

L’ IED Barcelona Escola Superior de Disseny va participar a la segona edició de Foodture Barcelona, en format online, durant el mes d’octubre. El festival, a més, va inaugurar Foodture Platform, un espai obert per a dissenaydors, artistes, start-ups, inventors… en el què poden mostrar les seves propostes inovadores en l’ambit de la gastronomia i el disseny.

Una experiència culinària de Realitat Virtual per a persones que han perdut el sentit del gust, un packaging fet d’algues marines o un ecosistema a petita escala per a interiors són les propostes de l’ IED per a aquesta segona edició de l’esdeveniment.  Son tres propostes de tres alumnes diferents: Anatomy of Senses de Tatjana Zoffel (Undergraduate Degree in Interior Design), 100 bio packaging de Léa Karrasch (Undegraduate Degree in Product Design) i Flow de Taoying Xian (Undergraduate Degree in Product Design). 

Anatomy of Senses, de Tatjana Zoffel

Anatomy of Senses, de Tatjana Zoffel

 

L’escola també hi va ser present a una de les taules rodones previstes, ‘The Inventors of Tomorrow, de la mà de la la directora de l’Àrea Design, Raffaella Perrone.

Impulsat per Barcelona Centre de Disseny i Plat Institute sota el lema ‘From food design to design fiction’, el summit d’aquest any tractava sobre el papel del diseño y la innovación en el futuro de la alimentación.

Descubre todos los proyectos de Footure Platform aquí