JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED

JUNE IS DESIGN, JUNE IS IED

Durant el mes de juny, Barcelona es converteix en la capital del disseny i l’IED participa en més de 15 esdeveniments a la ciutat amb les millors propostes en disseny, innovació i creativitat.

June is Design, June is IED.

Cada dijous del mes, diferents alumnes de l’àrea de Moda, Design, Comunicació Visual, Management para las Industrias Creativas i Màster, presentaran les seves creacions i investigacions en alguns dels esdeveniments més rellevants de la ciutat.  

 

DESIGNING FOR MERCATS DE BARCELONA

Dijous dia 7 de juny – 12 hores

Els alumnes del Títol Superior en Disseny Gràfic i del Diploma in Creative Advertising and Branding mostraran la seva col·laboració amb Mercats de Barcelona en un dels mercats més emblemàtics de al ciutat: Mercat de Sant Antoni. 
L’espai, que estava en reformes des de feia més de 9 anys, reobra les seves portes amb “Dissenyant per les persones, dissenyant pels Mercats de Barcelona”, una proposta en què s’ensenyen com les noves generacions entenen els mercats i les seves necessitats. 

Accés: Gratuït.

Localització: Espai Fossat del Mercat de Sant Antoni.

 

L’IED EN EL SÓNAR +D

Dijous dia 14 de juny

Durant el Sónar +D, el Congrés de Creativitat i Tecnologia, serà l’escenari en el qual actuaran els estudiants del Diploma IED in Business Design i els alumnes del Master en Interaction Design. Els primers realitzaran un estudi de l’experiència de l’usuari en el festival com a part del seu projecte de final de carrera, mentre que els segons presentaran un nou servei digital que permet imprimir en 3D els seus propis vinils personalitzats i experimentar la música d’una manera única.  

També s’exposaran tres looks creats per tres dissenyadors de moda de l’IED Barcelona realitzats en exclusiva pel projecte The Zero Gravity Band de la Fundació Quo Artis, que es presentarà durant el Sónar +D i que investiga la percepció de l’estètica en gravetat zero.

Compra d’entrades aquí.

 

FASHIONERS OF THE WORLD

Dijous dia 21 de juny – 21 hores

L’anual desfilada de final de curs Fashioners of the World, tindrà lloc al Disseny Hub Barcelona el dijous 21 de juny a les 21 hores. Les propostes dels alumnes del Títol Superior en Disseny de Moda i BA(Hons) en Fashion Design recorreran l’emblemàtic espai de Barcelona davant un jurat internacional que atorgarà el premi Franca Sozzani a la Millor Col·lecció.

També es donaran a conèixer els guanyadors del premi Isabel Coixet al Millor Fashion Film i el Premi Outumuro al Millor Shooting.  

Accés exclusiu per invitació.

 

BARCELONA AS A PLAYGROUND

Dijous dia 28 de juny

Els estudiants del Títol Superior en Disseny d’Interiors i del Títol Superior en Disseny de Producte mostraran a la ciutat els seus projectes de final de carrera que investigant la relació entre l’esport i la ciutat de Barcelona.