ITALIAN DESIGN DAY 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

false

ITALIAN DESIGN DAY 2018

L’Italian Design Day 2018, l’esdeveniment internacional que té lloc el primer dia de març en tot el món, rendeix homenatge al disseny i a la sostenibilitat en la seva segona edició. La celebració del disseny italià pren com a inspiració el concepte Sostenibilitat Ambiental, per tal de reflexionar sobre de quina manera el disseny és capaç de transformar la nostra societat i preservar el planeta.

El Consolat General d’Itàlia, l’Istituto Italiano di Cultura i la Cambra de Comerç Italiana de Barcelona, juntament amb l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny, uneixen forces per organitzar l’Italian Design Day 2018, promogut pel Ministeri d’Assumptes Exteriors Italians, a la ciutat de Barcelona.

Les instal·lacions de l’Istituto Europeo di Design a Barcelona acullen l’exposició i performance en directe “Ferri Taglienti. Designing ecotools for the future agriculture”. Els reconeguts dissenyadors Odo Fioravanti y Giulio Iacchetti han concebut aquesta proposta juntament amb Mario Scairato, Vittorio Venezia i Attila Veress que consisteix en una nova interpretació de les eines del camp per treballar la terra, la fusta o cultivar fenc. Els dos dissenyadors realitzaran una demostració en directe per mostrar les noves aplicacions d’aquestes eines que han concebut per manipular la fusta.

Així mateix, també té lloc “Naturalmente Creativi. Italy driven designers for Italian companyies sustainaiblity”, una trobada networking entre importants empreses italianes ubicades a la ciutat comtal amb dissenyadors italians o de formació italiana amb la finalitat de compartir visions i discutir el paper del disseny sostenible a la societat actual. A més, els seus icònics projectes estaran exposats en una exhibició única per a celebrar, un any més, la influència del disseny italià al segle XXI.

 

Italian Design Day Exhibitions

Lloc: IED Barcelona, carrer Biada 11

Dia: Del dijous 1 de març al divendres 9 de març

Hora: De 10 a 19 hores

Confirmar assistència para la inauguració de la exposició el dijous 1 de març a: dir@bcn.ied.es (accés gratuït).