INSCRIPCIÓ OBERTA: Cursos d’Estiu 2015
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

INSCRIPCIÓ OBERTA: Cursos d’Estiu 2015

Un mes. Barcelona. Estiu. Què més es pot demanar?

Els cursos d’estiu ofereixen una ocasió única per formar-se i conèixer la ciutat de Barcelona. Són cursos intensius que permeten adquirir nous coneixements i desenvolupar habilitats creatives de la mà de professionals del sector.

L’oferta formativa està dividida en diferents formats i nivells per poder aportar una experiència que s’adapti als diferents perfils professionals:

Cursos Introductoris
Cursos Avançats
Cursos Professionals
Cursos Junior

Els cursos tenen una durada de 100 hores (4 setmanes) o de 50 hores (2 setmanes) i s’imparteixen al matí o a la tarda depenent del nivell i del format. Les classes, en tots els casos, són de dilluns a divendres en format intensiu amb horari de matí (10.00-15.15h) o de tarda (16.15 a 21.30h).

Els Cursos d’Estiu en disseny i comunicació de l’IED Barcelona es desenvolupen en el mes de juliol, mentre que els Cursos d’Hivern s’organitzen a mitjans del mes de gener. Tots dos combinen l’experiència acadèmica amb la vida cultural i artística de Barcelona.

La nostra seu es troba al Barri de Gracia, cor de la Barcelona multicultural i internacional. No gaire lluny es troben les platges i els llocs de gran atracció per a turistes de tot el món.

DOCENTS I PROFESSIONALS
Els Cursos d’Estiu estan impartits per l’equip docent de l’IED Barcelona (IED Master). Són tots professionals en actiu procedents del món empresarial, el disseny i la comunicació i són experts en la seva àrea.
El tracte amb l’alumnat és proper per garantir un seguiment personalitzat durant tot el procés formatiu.

A QUI VAN DIRIGITS
Els Cursos d’Estiu estan orientats a tots aquells interessats en els àmbits del disseny, la moda, la comunicació i el management que necessitin ampliar o actualitzar coneixements específics sobre temàtiques concretes i perfeccionar les seves habilitats professionals.

REQUISITS D’ADMISSIÓ
Els advisors del Servei d’Informació i Orientació duen a terme una avaluació dels candidats basada en el currículum vitae o porfolio de treball de cadascun d’ells.
Les persones interessades han de presentar el C.V i s’accepten en el curs triat segons el nivell d’estudis i experiència professional que es requereixi a cada nivell. En el pla d’estudis s’especifiquen els criteris específics per a cada curs.

ALLOTJAMENT (OPCIONAL)
Els alumnes dels cursos d’estiu de l’IED Barcelona que ho sol·licitin poden reservar també allotjament en inscriure’s.
L’opció Allotjament ofereix la possibilitat de reservar una habitació individual amb cuina compartida en una de les millors residències de la ciutat.

Més informació: contact@bcn.ied.es.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Durant les 4 setmanes de durada de la Summer School s’organitza un Art&DesignTour dirigit a persones nou vingudes o residents que desitgin ampliar el seu coneixement de Barcelona. Està pensat com a una introducció en la història de l’art i del disseny de la ciutat, reconeguda com a referent internacional extraordinari d’activitat artística. L’objectiu principal és aconseguir que els alumnes obtinguin un coneixement ampli de la ciutat com a entitat canviant, alhora que aprenguin de la manera més senzilla a accedir a ella i als recursos que ofereix.
Per a més info: contact@bcn.ied.és

 

CURSOS

MODA:

DESIGN:

VISUAL COMMUNICATION:

MANAGEMENT FOR CREATIVE INDUSTRIES:

Necessites més raons?

Mira el que diuen els alumnes de nosaltres: