Innovació a través del Design Thinking
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

Innovació a través del Design Thinking

Quin va ser l’últim regal que vas fer? Amb quin criteri el vas triar? Com li vas donar? El vas embolicar? Amb quin paper?

Aquestes preguntes són la premissa de la metodologia The Gift Giving Challenge, ideada per l’Institut of Design de Standfort, i que el coordinador del Master in Innovation Strategies & Entrepreneurship de l’IED Barcelona i fundador de la consultora DROP, Guido Charosky, va utilitzar en el workshop “Innovació a través del Design Thinking” a Colòmbia.

La sessió va consistir a realitzar aquesta activitat dinàmica en la qual, a partir d’aquestes primeres preguntes i mitjançant exercicis de prototipat ràpid, es va detectar de quina manera es poden crear solucions innovadores que millorin el servei plantejat pels usuaris a l’inici. La sessió impulsada per l’escola FITS (Future Innovation Tailor-Made School) de l’IED es va realitzar per a la caixa de compensació familiar Compensar, en la qual els equips de vendes, mercat i benestar empresarial van adquirir nous coneixements per a aplicar el pensament del disseny en els processos d’innovació.

Guido Charosky va impartir el workshop el passat 24 de novembre a Bogotà amb la finalitat donar a conèixer la manera en què l’IED Barcelona, FITS i els seus partners ofereixen programes de formació professional, sessions de transferència de coneixement i certificacions fets a mesura en diferents àrees vinculades a la innovació.

Per a més informació, visita fits.iedbarcelona.es