Ingi Freyr Guðjónsson guanyador del Lille Design For Change 2015
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Ingi Freyr Guðjónsson guanyador del Lille Design For Change 2015

Ingi Freyr Guðjónsson, alumne del Títol Superior en Disseny de Producte de l’IED Barcelona, és el guanyador del 3er Premi del concurs internacional  Lille Design For Change 2015. Diversos estudiants de l’escola han treballat durant sis mesos per oferir solucions per a l’àrea metropolitana de la ciutat francesa de Lille. L’IED Barcelona és la única institució espanyola entre les disset que han competit en el concurs.

El projecte guanyador, realitzat amb el suport dels docents Sagrado Nova i Sergio de la Parra, se centra en les necessitats de mobilitat de la ciutat i en la influència de la climatologia en la vida diària. Lil, ofereix un sistema de transport elèctric modular per transportar persones i càrregues. El seu objectiu és crear una nova alternativa per a la comunitat que treballa a 15-20 km de distància del centre de la ciutat.

És una solució innovadora que consta d’estructures compartimentades per albergar els vehicles de forma plegada. També s’adapta a la infraestructura de bicicletes ja existent i compleix les normatives legals de cicles. Lil pretén tenir les mateixes característiques que un cotxe familiar, té capacitat fins a quatre persones i integra una estructura tèxtil per prevenir de la pluja.

Com a tercer guanyador, Ingi Freyr Guðjónsson assistirà al lliurament de premis, on s’avaluarà la possibilitat de prototipar el projecte.