#IEDBCNgoesVirtual: Nova etapa de reptes i innovació
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

#IEDBCNgoesVirtual: Nova etapa de reptes i innovació

L’IED ha traslladat aquesta setmana, la seva vida acadèmica al format virtual gràcies a IED Smart School, impulsada després de la suspensió temporal de l’activitat educativa presencial decretada per la Generalitat de Catalunya amb relació a la propagació del Covid-19.

La comunitat IED afronta així, una nova fase de reptes, adaptació i innovació, integrant amb agilitat el nou format i posant al servei d’estudiants, docents i staff les eines necessàries per el seu desenvolupament.

“L’actual escenari planteja un punt d’inflexió en nombrosos àmbits i concretament en l’acadèmic, posa sobre la taula la necessitat d’adaptar la metodologia a un context que integri constantment la part física amb la digital”, explica el director general de l’IED Barcelona i CEO de l’IED Espanya, Alessandro Manetti.

“La responsabilitat de les institucions formatives, ja des de l’educació primària, és la generació d’un coneixement que pugui ser realment útil a  l’hora de comprendre i gestionar nous escenaris”, afegeix.

En aquest sentit, “també hem d’entendre aquest moment per generar una gran reflexió a  escala global sobre els nostres estils de vida ja que, a més de la crisi sanitària, estem vivint una crisi del model actual”.

Les esferes econòmica, política i social viuen un moment de profundes transformacions i, aquí, els professionals del disseny juguen un paper fonamental en el desenvolupament de solucions que afrontin, a través de la innovació, els reptes d’aquest nou període. 

IED Smart School vol garantir que els futurs creatius continuïn la seva formació en diferents disciplines del disseny gràcies a la metodologia i els instruments d’aprenentatge.