IED TALENT WEEK: Troba el treball dels teus somnis
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

IED TALENT WEEK: Troba el treball dels teus somnis

-Del 4 al 8 d’octubre-. 

30 llocs de treball i 30 reptes en els camps del Disseny, la Moda, les Arts Visuals, la Comunicació i la Gestió i l’Art i la Restauració, creats exclusivament per als Alumni de l’IED per les empreses més prestigioses i innovadores.

“El nostre objectiu és continuar fent costat als nostres Alumni a través d’esdeveniments com aquest, capaços d’estimular la seva creativitat i entusiasme; animant-los a acceptar nous reptes i acompanyant-los en la cerca del treball que sempre han desitjat”, afirma Elena Sacco, Directora de Relacions amb els Alumni de l’IED.

La iniciativa, promoguda per IED Alumni, és el resultat creatiu de la col·laboració amb Just Knock. Aquesta empresa de recursos humans va ser fundada per Marianna Poletti, graduada de l’Escola de Comunicació de l’IED Milà (vegi i llegeixi la seva entrevista), així com mentora del programa ONE TO ONE. “És una oportunitat extraordinària, i més encara perquè la meva empresa va néixer durant els meus estudis en l’IED”, explica Marianna.

Durant la setmana de l’esdeveniment, els antics alumnes també podran reservar una reunió de vídeo gratuïta per a revisar la seva cartera amb professionals del sector: Davide Colla, fundador i dissenyador de 150UP; Fortuna Todisco, directora d’art i il·lustradora; Attila Veress, dissenyador de productes i estratègies; Anna Shvets, directora general de TAtchers’ Art Management i estrateg del negoci de l’art; Gianluca Felice, estrateg de marca en Dark Matter i coordinador de projectes en IED; o Aureliano Fontana, creatiu executiu adjunt, entre altres.

Per a qualsevol informació, pot escriure un correu electrònic a: alumni@ied.it