IED REC i l’Acadèmia Stroganov s’uneixen per a crear una col·lecció
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Hansel & Gretel | Fashion

Col·lecció: Hansel & Gretel

IED REC i l’Acadèmia Stroganov s’uneixen per a crear una col·lecció

L’IED – Istituto Europeu di Design, soci oficial del Ministeri d’Indústria i Comerç de Rússia, ha posat en marxa un projecte en col·laboració amb l’Acadèmia Estatal de Disseny i Arts Aplicades Stroganov de Moscú per forjar una experiència inspiradora per a les ments creatives russes i espanyoles.

La professora Isabel Berz, directora de l’IED REC, juntament amb el professor de l’Acadèmia Stroganov, Alexander Lavrentiev, doctor en Arts, animen els estudiants d’ambdues institucions a unir-se a aquesta iniciativa multidisciplinària que té com a objectiu la creació de nous missatges i llenguatges que expressin els valors de la nova generació de pensadors i creatius, que finalitzarà amb una col·lecció de llana d’alpaca teixida a mà.

Connectant estudiants d’art russos amb estudiants de disseny d’Espanya i el col·lectiu d’artesans peruans Les Manuelas, es construirà una comunitat global sense fronteres. A cada participant se li oferirà una experiència enriquidora i una oportunitat de creixement personal i professional.