IED Master Talks 21/22 arrenquen amb la força de la cocreació per a les ciutats que imaginem
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

IED Master Talks 21/22 arrenquen amb la força de la cocreació per a les ciutats que imaginem

La teoria diu que una ciutat és dels seus habitants, però com podem realment les persones participar en la seva transformació?

Aquesta va ser la qüestió central de la primera de les Master Talks del curs 2021-2022 de l’IED Barcelona, un cicle de xerrades breus i inspiradores que tornen a través del canal de Youtube de l’escola per a aprofundir en el rol del disseny com a eina davant les noves necessitats i expectatives de la societat. 

Durant aquesta primera trobada,  Bet Cantallops, arquitecta i cofundadora de Saetaestudi, a més de coordinadora del Master in Design for Urban Environment de l’IED Barcelona; i José Fran García, Head of Innovation Lab del IED, van reflexionar sobre el rol del col·lectiu en el procés de transformació urbana, posant especial èmfasi en la força creativa dels ciutadans.

A partir d’experiències reals desenvolupades a Madrid i Barcelona, tots dos ponents van subratllar la importància d’unir capacitat associativa i el disseny per al desenvolupament d’entorns més justos, inclusius i equilibrats.

Les IED Master Talks, de periodicitat mensual, reuneixen professionals destacats per a reflexionar des d’una mirada inclusiva, sostenible i innovadora sobre les realitats que s’obren pas en varietat de camps: l’espai urbà, la mobilitat, la comunicació, el management…