L’IED BARCELONA AL VIVA! FESTIVAL
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

false

L’IED BARCELONA AL VIVA! FESTIVAL

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny presenta un espectacle de vídeo mapping a la primera edició del VIVA! Valle D’Itra International Music Festival que tindrà lloc del 15 al 20 d’agost a la localitat italiana de Locorotondo, situada a Puglia.

Un equipo format per alumnes i exalumnes del Títol Superior en Disseny Gràfic – Motion Graphics, i del Títol Superior en Disseny de Moda han creat un espectacle de vídeo mapping experimental que es projectarà el dia del tancament del festival de música electrònica i experimental sobre el casc antic de la ciutat. Una proposta creativa e innovadora que banyarà de llum i color a Locorotondo des d’una perspectiva contemporània i molt visual.

Comença així una col·laboració plurianual entre l’IED Barcelona i VIVA! Valle d’Itria International Music Festival que, no només serà una ocasió per a què el joves dissenyadors afrontin els reptes d’un projecte internacional, sino que també tindran l’oportunitat d’adquirir més competències i delinear de forma innovadora i lliure els nous llenguatges de la comunicació visual.

 

 

Alumnes i exalumnes:

Kateryna Lazareva

Tom Swissa

Alejandra Segón

Alexey Kurbatov

Jili Jennerjahn

David Fiene

Cameron Harnish

Nikita Mishin

Julia Sobrón

Adriana Argemí

Nina Sibiratkina

Luiza Lacava

Danae Fischer

Coordinació: Alessandro Manetti.

Amb el suport dels docents Pablo Rausell, Lucas Elliot, Alex Beltran i Susana Hernandez.

Amb la col·laboració d’Audi.