IED Barcelona firma el seu primer article científic sobre el mètode Design Thinkig conjuntament amb altres universitats i IdeaSaquare @ CERN
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

false

IED Barcelona firma el seu primer article científic sobre el mètode Design Thinkig conjuntament amb altres universitats i IdeaSaquare @ CERN

Luciana Leveratto, Directora Acadèmica de Màster de l’IED Barcelona, firma el seu primer article científic “Mixing Design, Management and Engineering students in challenge-based projects. Benefits, limitations and tradeoffs” juntament amb ESADE Business School, Telecom BCN Universitat Politècnica de Catalunya, Aalto University (Finlàndia) i IdeaSquare @ CERN, Organització Europea per a la Investigació Nuclear. L’estudi es va presentar al congrés CDIO Annual International Conference 2016, que va tenir lloc a Turki, Finlàndia.

La publicació explora l’impacte de la implementació de la metodologia del Design Thinking als projectes de grups d’alumnes de diferents disciplines. L’article es basa en l’experiència d’un equip multidisciplinari d’estudiants d’enginyeria, disseny i business administration durant el curs Challange Based Innovation organitzat conjuntament amb IdeaSquare, un laboratori del CERN dedicat a buscar solucions innovadores que puguin aplicar els descobriments de la ciència pel benefici social.

L’estudi publicat analitza com va funcionar els resultats de l’aplicació del Design Thinking en els processos d’aprenentatge. Les conclusions de l’article determinen que es tracta d’un mètode molt eficaç per fomentar la innovació, desenvolupar les competències d’emprenedoria i buscar solucions futuristes.

Pots llegir l’artícle a aquest enllaç (pàgina 630).