HANANAS, més que un equip
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

HANANAS, més que un equip

L’equip Hananas esta format per 8 apassionats de la platja, de 7 nacionalitats diferents que des de Barcelona treballen de valent per solucionar problemes creant aliances de disseny. En un curt periode de temps han aconseguit combinar les seves diferents cultures i habilitats professionals per a llençar el seu primer projecte mitjançant la plataforma de crowdfunding Kickstarter

Un temps enrere, un grup de 5 graduats a IED Barcelona més quatre dissenyadors d’arreu del món, van unir les seves forces per solucionar un problema que ens pot afectar a tots: La catàstrofe de la xancla trencada. En altres paraules, sempre que les teves xancletes es trenquen i et veus obligat a caminar descalç fins a trobar una solució decent.

Introduint : HANANAS

HANANAS ha nascut de la necessitat de resoldre un bàsic- però molt inconvenient problema – a través d-un simple I efectiu disseny. Una volandera circular de 25mm de diàmetre i 0,76mm de gruix en forma de rodanxa de pinya, ens ofereix una immediata solució impedint que les cintes de les xancles passin a través de la sola, bloquejant-les amb un sol moviment. Podríem demanar més? Un parell d’HANANAS encaixen en el format de targeta estàndard, fen el producte fàcil de portar a tot arreu dintre de la teva cartera o butxaca en tot moment!

#hananasisnotafruit

HANANAS esta clarament inspirada en les rodanxes de pinya, tot I que no es tan fresc ni gustos com una fruita tropical, per què de fet, no tel hauries de menjar; esta 100 per 100 demostrat que satisfarà la teva necessitat de moure’t a gust durant els calorosos I esplèndids dies d’estiu.

Fes-lo servir, comparteix-lo i segueix ramblejant!