Guanya una beca d’un curs d’estiu amb el Premi MARIO HERNANDEZ
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Guanya una beca d’un curs d’estiu amb el Premi MARIO HERNANDEZ

La marca de moda colombiana MARIO HERNENDEZ  organitza un concurs per guanyar una beca d’un curs d’estiu a l’IED Barcelona. El Premi MARIO HERNANDEZ al disseny és un certamen anual que incentiva la creativitat dels dissenyadors joves, amb projectes nacionals i internacionals destacant el talent dels estudiants de Colòmbia.

Aquest any serà la vuitena edició del premi on s’espera la participació de Colòmbia sota els dos temes; el primer, la COPA MUNDIAL DE LA FIFA BRASIL 2014 i el segon temi; LA MÀGIA DE L’UNICORN; l’essència de MARIO HERNANDEZ.

La proposta haurà de tenir aplicabilitat al món de la marca MARIO HERNANDEZ. La convocatòria és oberta a tots els estudiants entre els 18 i 26 anys d’edat ja complerts de carreres de Disseny, Arquitectura, Arts Plàstiques, Música, Publicitat, Arts, Mitjans Audiovisuals o Mitjans Digitals o carreres afins de qualsevol institució Superior o Tècnica de Colòmbia.

Es lliurarà, al primer lloc, una beca per a un curs d’estiu amb totes les despeses pagades a l’Istituto Europeo di Design de Barcelona. El guanyador podrà triar entre els següents cursos:

· CURSO DE VERANO EN GLOBAL DESIGN

CURSO DE VERANO EN ASESORÍA DE IMAGEN Y PERSONAL SHOPPER

CURSO DE VERANO EN MARKETING DE LA MODA

SUMMER COURSE IN CREATIVE ILLUSTRATION: IDEA, CONCEPT AND IMAGE

CURSO DE VERANO EN DISEÑO DE MODA

CURSO DE VERANO EN MODA Y VISUAL MERCHANDISING

· CURSO DE INVIERNO EN ASESORÍA DE IMAGEN Y PERSONAL SHOPPER

 

Més informació a: http://premiomariohernandez.com/