Guanya una beca d’un curs d’estiu amb el Premi MARIO HERNANDEZ
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Guanya una beca d’un curs d’estiu amb el Premi MARIO HERNANDEZ

La marca de moda colombiana MARIO HERNENDEZ  organitza un concurs per guanyar una beca d’un curs d’estiu a l’IED Barcelona. El Premi MARIO HERNANDEZ al disseny és un certamen anual que incentiva la creativitat dels dissenyadors joves, amb projectes nacionals i internacionals destacant el talent dels estudiants de Colòmbia.

Aquest any serà la vuitena edició del premi on s’espera la participació de Colòmbia sota els dos temes; el primer, la COPA MUNDIAL DE LA FIFA BRASIL 2014 i el segon temi; LA MÀGIA DE L’UNICORN; l’essència de MARIO HERNANDEZ.

La proposta haurà de tenir aplicabilitat al món de la marca MARIO HERNANDEZ. La convocatòria és oberta a tots els estudiants entre els 18 i 26 anys d’edat ja complerts de carreres de Disseny, Arquitectura, Arts Plàstiques, Música, Publicitat, Arts, Mitjans Audiovisuals o Mitjans Digitals o carreres afins de qualsevol institució Superior o Tècnica de Colòmbia.

Es lliurarà, al primer lloc, una beca per a un curs d’estiu amb totes les despeses pagades a l’Istituto Europeo di Design de Barcelona. El guanyador podrà triar entre els següents cursos:

· CURSO DE VERANO EN GLOBAL DESIGN

CURSO DE VERANO EN ASESORÍA DE IMAGEN Y PERSONAL SHOPPER

CURSO DE VERANO EN MARKETING DE LA MODA

SUMMER COURSE IN CREATIVE ILLUSTRATION: IDEA, CONCEPT AND IMAGE

CURSO DE VERANO EN DISEÑO DE MODA

CURSO DE VERANO EN MODA Y VISUAL MERCHANDISING

· CURSO DE INVIERNO EN ASESORÍA DE IMAGEN Y PERSONAL SHOPPER

 

Més informació a: http://premiomariohernandez.com/