Gratacós premia Patricia Caylet, alumna de l’IED Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

Gratacós premia Patricia Caylet, alumna de l’IED Barcelona

En el marc de la Barcelona Bridal Fashion Week, Patricia Caylet, alumna de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny, ha estat premiada per Gratacós amb la beca ‘Gratacós Bridal Scholarship for the Talent’. El projecte guanyador és una harmoniosa creació en color os, inspirada en formes orgàniques i desenvolupada amb un teixit amb subtils relleus.

La beca Gratacós reconeix el projecte més destacat del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia del IED Barcelona i té com a objectiu recolzar a creatius que vénen a Barcelona a formar-se i volen obrir-se pas al món de la moda. La beca està dotada amb 1.000 euros en metàl·lic i 500 euros en teixits nupcials de la col·lecció Gratacós.

Durant tot el mes d’abril, l’espai Gratacós exhibeix un ‘moulage’ -una reproducció sense costures, realitzada solament amb teixit i agulles- del disseny de Patricia Caylet. A més, coincidint amb la Barcelona Bridal Fashion Week, s’exhibeix un altre ‘moulage’ idèntic de la guanyadora a l’aparador de l’Hotel Majestic de Barcelona (Passeig de Gracia nº68 – 70).