FOOD DESIGN WEEK
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

FOOD DESIGN WEEK

L’IED Barcelona participa en la Food Design Week, organitzada en ocasió de la Barcelona Design Week, en el marc de les rutes gastronòmiques dissenyades, particularment a la ruta Emblemàtics. 

El festival que uneix gastronomia i disseny, organitzat per Barcelona Centre de Disseny junto a Foodture Barcelona, vol revitalitzar ambdós sectors apropant a la ciutadania les diferents experiències que tenen lloc a bars, restaurants o espais gastronòmics. 

Per aquesta raó, ha dissenyat rutes temàtiques per diferents zones de Barcelona: Ruta Zero Waste, Ruta Shaking Minds, Ruta Els Emblemàtics, Ruta Restaurant Experience, Ruta del Cafè&Disseny, Ruta de Proximitat by Alhambra. 

L’IED Barcelona hi serà present a la Ruta Els Emblemàtics, juntament amb altres escoles de disseny, amb l’objectiu de posar valor als bars i restaurants de tota la vida a través d’un case study que ressalta la història i identitat d’aquests espais.  

Concretament, dos antics alumnes de disseny de producte i interiors s’han ocupat d’intervenir en el restaurant de cuina catalana ubicat al Born Pla de la Garsa, y dos altres han creat una intervenció per a Casa Ràfols, una antiga ferreteria convertida en restaurant.  

Pots visitar-los del 7 al 14 juny: