Food Design System x EDIVI
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Food Design System x EDIVI

Dos projectes de l’assignatura interdisciplinària Food Design System s’han presentat a l’última trobada EDIVI que tractava sobre el disseny centrat en les persones i en el planeta com a element clau per a un futur més sostenible, en el marc de la Barcelona Design Week.

Els estudiants Ana Sofía Rubio i Roig Vilaró, de Disseny d’Interiors i Disseny de Producte, han estat els representants que han participat en l’esdeveniment explicant els projectes Slow Soap i Plastik

Tots dos responen a un briefing concret i ambiciós: reflexionar sobre els sistemes de conservació d’aliments imaginant un futur sense subministrament elèctrica.

Slow Soap, de Roig Vilaró i Laura Bilbao, planteja una empresa que reutilitza l’oli d’oliva de diferents restaurants per a fabricar sabons; i Plastik, d’Ana Sofía Rubio i Bruno Pacini, idea recipients de plàstic utilitzant llet i vinagre.