Folio Review 2022 projecta la força creativa dels talents emergents del disseny
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Folio Review 2022 projecta la força creativa dels talents emergents del disseny

Com serà el món que ve? Quins vehicles utilitzarem? On viurem? Quant canviaran els objectes quotidians?

Els estudiants d’últim any de Disseny d’Interiors, Producte i Transport de l’IED Barcelona tracten d’anticipar les respostes a aquests escenaris a través dels projectes que han desenvolupat al llarg de la seva trajectòria formativa.

Folio Review 2022, que organitza anualment l’Àrea Design de l’escola, ha acollit una selecció d’aquestes solucions en matèria de mobilitat, espais o objectes concebuts pels alumnes que estan a punt de graduar-se i que prenen el pols a les futures necessitats de la societat.

Sota el lema Thinking Forward, aquesta activitat acadèmica projecta les inquietuds, visió i valors d’una nova generació de talents del disseny. La riquesa dels seus universos creatius combinada amb els anys de formació en l’IED s’ha materialitzat en propostes innovadores que transiten varietat de temàtiques i estils dins de cadascuna de les disciplines.

Disseny d’Interiors / Interior Design

Des de formes pures i simples fins a maximalisme, els personals projectes dels estudiants aborden varietat d’entorns (llar, retail, restauració…), però mantenint com a denominador comú l’interès per la selecció de materials, la il·luminació o l’anàlisi de l’evolució dels espais davant les noves necessitats dels seus usuaris.

Disseny de Producte / Product Design

La intersecció entre riquesa artesanal, recuperació de tradició i nous processos de fabricació digital és una de les constants en les propostes presentades.

Els innovadors dissenys d’objectes d’ús domèstic, peces de joieria i mobiliari o embalatge, entre altres, permeten definir les línies mestres de la nova era del disseny de producte.

Disseny de Transport / Transportation Design

Hypercars, drons, vaixells per a la recerca oceanogràfica, vehicles per a videojocs…La mostra ha acollit solucions de mobilitat de tota mena, en les quals destaquen aspectes com la integració de la tecnologia al servei de l’usuari, l’aerodinàmica o la sostenibilitat.

Abastant gran varietat de públics i entorns, un altre dels punts més remarcables és el desenvolupament o la millora de les experiències de conductors o usuaris de serveis de transport.