Fifteen of Fifty Book Preview
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Fifteen of Fifty Book Preview

El dijous dia 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, l’IED Barcelona celebra la presentació del llibre Fifteen of Fifty en el qual es presenten les macrotendencies del disseny l’any 2033: la intel·ligència artificial, l’empoderament de la dona, la cultura del disseny, els nous sistemes econòmics o el rol de l’art són només alguns dels temes que es tractaran.

Alessandro Manetti, director general de l’IED Barcelona, moderarà una taula rodona sobre el futur del disseny, l’art i la tecnologia composta per Francisco Jarauta, filòsof i Director Científic de l’IED Espanya; Luca de Biase, visionari i director de Nova suplement sobre innovació, futur i tecnologies del Sole 24 Ore; i Tatiana Kourochkina, promotora cultural i co-fundadora de la Fundació d’Art&Ciència Quo Artis.

L’Alessandro també presentarà el Deflexor 2033, un mapa de macrotendències en el qual s’identifiquen els nous escenaris del disseny. “Deflexor neix amb l’objectiu de respondre a la necessitat d’orientar les estratègies d’una institució de formació cap a les futures tendències a través de propostes que plantegen possibles solucions de problemes mitjançant el disseny”, avança Manetti.

El llibre, editat en el marc del 15è aniversari de l’Istituto Europeo di Design a Barcelona, aborda el futur del disseny a través de la selecció de projectes exemplars de l’escola i 50 entrevistes exclusives a dissenyadors exalumnes de l’IED Barcelona i articles dels directors d’àrea de l’escola. En acabada la taula rodona, es podrà gaudir d’un brindis amb tota la comunitat IED.

Els primers 200 assistents en arribar a l’esdeveniment podran obtenir un exemplar gratuït.

T’hi esperem!

 

Fifteen of Fifty Book preview

Dia: dijous 8 de març de 2018

Lloc: IED Barcelona – Biada, 11

Hora: 19 hores.

Accés amb invitació.