EXPOSICIÓ “PREMI CATALUNYA D’ECODISSENY”
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

EXPOSICIÓ “PREMI CATALUNYA D’ECODISSENY”

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny acollirà l’exposició itinerant “Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015” del 14 al 29 d’abril de 2016 al hall de l’Escola per apropar el ecodisseny a estudiants i professionals del disseny i promoure la producció i consum de productes responsables entre la ciutadania.

La mostra itinerant, impulsada per la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, exhibirà les candidatures premiades en l’edició 2015 del premi en cadascuna de les categories (producte, producte en desenvolupament, desenvolupament, estratègia, disseny jove i disseny euromediterrani).

Entre els finalistes en la categoria “Disseny jove” figuren Jacobo Alejandro Morales Rojo del Riu i Javier Orlando Benavides de l’IED Barcelona i la UPC School Tech Talent Center, gràcies al seu projecte “Flowing – Sistema Sostenible de Transport urbà amb patinet”.

Convocat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya, aquest premi reconeix propostes que, mitjançant el disseny, redueixen els impactes ambientals dels productes al llarg del seu cicle de vida.

Exposició Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015
Lloc: Hall de l’IED Barcelona (carrer Biada, 11)
Data: del 14 al 29 d’abril de 2016
Entrada: gratuïta