Vols estudiar en anglès? No cal que marxis a UK
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Vols estudiar en anglès? No cal que marxis a UK

Tothom sap que l’anglès és una eina bàsica i indispensable pels que volem arribar lluny en la nostra carrera professional. A l’IED Barcelona creiem en la multidisciplinarietat, la multiculturalitat i la globalització. Per aquest motiu, moltes de les nostres carreres a nivell universitari, màsters, cursos d’especialització i els Summer/Winter Cursos són en anglès.

Nosaltres estem convençuts que no hi ha millor pack que estudiar el que sempre has volgut i, a la vegada, poder perfeccionar i ampliar les teves aptituds en una llengua estrangera.

És un autèntic 2×1!

Si tu també estàs convençut que aquesta és la millor opció per formar-se i, a més a més, t’agradaria fer-ho des de la ciutat de Barcelona, fes una ullada als cursos que oferim en anglès. Busca el que millor s’adapti a les teves necessitats: Títols Superiors en l’àrea de Moda, Design, Visual Communication o Management; Màsters, Cursos d’Especialització o els cursos intensius que es realitzen a l’estiu o a l’hivern.

Per altre banda, si tens algun dubte o si prefereixer visitar l’escola personalment, truca’ns i demana cita amb un dels nostres advisors.

Oferta formativa del IED Barcelona en anglès:

BACHELOR OF ARTS (HONOURS) 3 Años-Westminster University

PROGRAMAS DE FORMACIÓN CONTINUA