Estudiants de Producte i Interiors presenten projectes de turisme sostenible en la BDW’21 Pro
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FREQUENZA | Design

PROJECTE: FREQUENZA

Estudiants de Producte i Interiors presenten projectes de turisme sostenible en la BDW’21 Pro

El proper dijous 10 de juny els estudiants de Disseny de Producte i Disseny d’Interiors de l’IED Barcelona exposaran propostes de turisme sostenible per a la ciutat de Barcelona en el marc de la Barcelona Design Week 21 Pro.

Durant aquest esdeveniment, de caràcter híbrid i davant la presència d’experts del sector, els estudiants mostraran projectes orientats a repensar el turisme des del punt de vista dels espais, els productes i els serveis sota el títol ‘New Tourism -New Scenarios for a Sustainable Future.

Les propostes, realitzades en col·laboració amb Barcelona Global i amb el suport de Barcelona Centre de Disseny, parteixen de l’anàlisi i estudi d’escenaris futurs i ofereixen solucions físiques i digitals variades: des de recuperar espais per un turisme descentralitzat, passant per accions de participació ciutadana per a entendre i escoltar les necessitats dels barcelonins, fins a noves experiències gastronòmiques.

Aquesta iniciativa connecta amb l’adaptació del sector a les noves tendències i innovacions per a mantenir la competitivitat de l’empresa i satisfer les necessitats dels usuaris. A més, amb la COVID de fons, algunes de les necessitats han evolucionat, les prioritats han canviat i els requisits són completament nous.

Data: 10 de juny de 2021

Horari: 12h

Idioma: Anglès i castellà

Format: Híbrid amb streaming

¡Registrat’t aquí!

 

‘New Tourism -New Scenarios for a Sustainable Future’ és una de les activitats programades per a la pròxima edició de la BDW’21, que enguany canvia de format per a adaptar-se al nou context. Així, es celebrarà en dues cites diferents; 

– Del 7 al 17 de juny, la BDW Pro, deu dies d’activitats principalment professionals en línia i híbrides.

– Del 7 al 30 d’octubre, la BDW City Festival, amb activitats presencials dirigides principalment al públic general.