Estudiants de l’IED reinterpreten l’etiqueta de Nutella Única
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

false

Estudiants de l’IED reinterpreten l’etiqueta de Nutella Única

L’IED participa en el Creathon Nutella única en el marc de la campanya Nutella única . Vint alumnes de Disseny Gràfic de l’IED Barcelona i l’IED Madrid han dissenyat, en menys d’una jornada, dissenys originals i exclusius d’etiquetes utilitzant diferents tècniques artístiques.

Els estudiants han aplicat els seus aprenentatges assessorats per Elenio Pico, il·lustrador i docent de l’IED, en un hackathon creatiu dut a terme a la seu de l’IED Barcelona. Abans de començar, el professor ha explicat que consistia en realitzar un exercici lliure per tal de mostrar la individualitat de cada estudiant: “És una oportunitat per ser lliures, ja sigui amb representacions abstractes, figuratives, que responen a emocions, necessitats, sensacions… aquest és l’espai somiat del disseny, treballar a partir d’una pàgina en blanc”.

Els dissenys de les alumnes Mara Rozas i Marina Nafría han estat els guanyadors de la Beca d’estudi Nutella Única valorada en 500 euros. Les etiquetes es caracteritzen per destacar el plaer que se sent en menjar Nutella i una visió alegre i que atreu al públic juvenil. En el cas de Mara Rozas, ha dissenyat una etiqueta amb diferents figures d’animals de xocolata fonent-se, inspirat en els seus records de nena berenant i mirant documentals d’animals. Marina Nafría, d’altra banda, plasma  les sensacions que ella mateixa experimenta quan menja una torrada amb Nutella en el seu disseny.

La decisió ha estat anunciada el mateix dia per un jurat format per: Roberto Torri (Director de Relacions Institucionals de Ferrero), Pol Daurella (Brand Manager de Nutella), Alessandro Manetti (Director General de l’IED Barcelona), Dario Assante (Director General de l’IED Madrid), Enric Bajuelo (Director de l’àrea Visual Communication de l’IED Barcelona), Oskar Ranz (docent de l’àrea Visual Communication de l’IED Madrid) i Corazón Patiño (Coordinadora d’Il·lustració de l’IED Madrid).