Estudiants de l’IED Barcelona guanyen el tercer premi del Roca One Day Design Challenge
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

Estudiants de l’IED Barcelona guanyen el tercer premi del Roca One Day Design Challenge

Un equip format per alumnes de l’IED Barcelona guanyen el tercer premi a la 5a edició del concurs de disseny exprés  Roca One Day Design Challange. La proposta dels tres estudiants del Títol Superior en Disseny de Producte i Interiors planteja un nou concepte de rentamans portàtil, flexible i multifuncional per a la “Generació Nòmada”, aquells joves que canvien habitualment d’entorn.

silink_web

Els dissenyadors Alberto Martínez, Sumanjit Gill i Roser Villarreal van idear Silink amb només 9 hores. El seu projecte consistia en un rentamans fabricat amb silicona que conté qualitats hidrofòbiques i aporta lleugeresa, resistència, un alt nivell higiènic i mal·leabilitat. A més, també es converteix en una bossa d’emmagatzematge d’aigua o objectes propis del bany.

Entre els 550 participants en el challange també hi havia altres equips formats per estudiants de l’àrea de Design de l’IED Barcelona que van presentar projectes innovadors pel bany amb l’objectiu d’oferir més espai, flexibilitat i personalitzar la seva funcionalitat.