ALUMNES DE L’IED BARCELONA I MADRID DISSENYEN ELS PROTOTIPS DE LES ULLERES MÉS MILLENIALS
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

ALUMNES DE L’IED BARCELONA I MADRID DISSENYEN ELS PROTOTIPS DE LES ULLERES MÉS MILLENIALS

L’IED Barcelona, L’IED Madrid i el seu centre d’innovació tecnològica I+ED Lab, han col·laborat amb Ulloa Óptico en el projecte “Fabricación Digital Gafas 3D”. Els alumnes han dissenyat i fabricat amb l’última tecnologia digital els diferents models de ulleres per als joves millennials. Els models es poden votar al Facebook d’Ulloa Óptico per atorgar el Premi Digital Fabrication 2017 i, entre els votants dels quatre finalistes, es sortejarà en exclusivitat la ullera escollida.

Ulloa Óptico ha confiat en els alumnes millennials de l’IED per reflectir els seus moderns gustos en aquestes innovadores ulleres, que també constitueixen una reflexió al voltant del futur del mercat òptic. Els models finals s’exhibiran de manera exclusiva en un dels centres d’Ulloa Óptico per temps limitat.

En la col·laboració també han participat Zeiss, líder en fabricació de lents oftàlmiques que ha assegurat la màxima qualitat per la correcta salut visual, i Day&Night, que ha aportat la tècnica per desenvolupar les versions finals.

 

Vota i participa en el concurs al Facebook de Ulloa Óptico