És possible beure aigua mineral directament de l’aixeta? Ho veurem a la Dubai Design Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

És possible beure aigua mineral directament de l’aixeta? Ho veurem a la Dubai Design Week

L’extrema velocitat en què es desenvolupen les grans ciutats com Dubai, Londres o Hong-Kong està generant un interès cap al retorn de la naturalesa i els productes sostenibles. Fruit d’aquesta preocupació apareix Stalactite, una solució que permet filtrar i dotar de minerals a l’aigua de l’aixeta, com si fos la d’una font natural d’aigua mineral.

Una proposta que es concep com una alternativa a l’aigua embotellada reduint exponencialment el consum de plàstic i l’embalatge dissenyada pel Roberto Ayala i en Mateo Aclázar, alumnes del Master en Disseny Sostenible. El projecte ha estat seleccionat per participar en el Global Grad Show de la Dubai Design Week 2018, que té lloc del 12 al 17 de novembre.

La directora de l’IED Barcelona Master, Marina Ojan, també estarà present a Dubai duent a terme dues sessions de LEGO® Serious Play® sobre la perspectiva de  col·laboració de la metodologia i comunicació efectiva. Aquests workshops tindran lloc en el Downtown Design Forum el divendres dia 16 de novembre, una plataforma pensada per fomentar l’intercanvi de visions sobre el disseny entre professionals d’arreu del món.