Eme3 i 48h Open House a l’IED Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Eme3 i 48h Open House a l’IED Barcelona

Les dues cites d’arquitectura i disseny de Barcelona es donen a l’IED durant la setmana del 19 d’octubre.

El cap de setmana del 24 i 25 d’octubre l’IED Barcelona obrirà les seves portes per formar part del festival 48h Open House Bcn. Durant els dos dies es realitzaran visites guiades de l’arquitectura, un edifici resultat de la reforma i rehabilitació de la fàbrica tèxtil Macson de Barcelona de 1952 realitzada per l’estudi Franconi Gonzalez Architects en col·laboració amb l’estudi ProA Solutions.

Lloc: IED Barcelona
Dia i hora: Dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 19 h / Diumnge d’11 a 15 h
Més info:  www.48hopenhousebarcelona.org

Del dilluns 19 al diumenge 25 l’IED serà una de les seus de l’eme3 Festival Internacional d’Arquitectura. Un esdeveniment que facilita un context específic on trobar-se i intercanviar idees, descobrir visions diferents sobre l’arquitectura i compartir idees involucrant-se d’a prop en les problemàtiques contemporànies que afecten el nostre context social i urbà, alhora que generant perspectives optimistes i noves practiques.

Durant la setmana l’escola serà el lloc on es desenvoluparà un lighting show per la docent de l’IED Michela Mazzavilla, diversos workshops como Civic Wise by Domenico di Sienna o Collage Anachronique By Enric Llorach i xerrades i debats como Adhocracy: Making the commons in a World full of Objects by DPR-Barelona o “masoveria” urbana para una ciudad sin propietarios.

Lloc: IED Barcelona
Dies: del 19 al 25 d’octubre
Més info: www.eme3.org