Els nostres alumnes i professors a la TV
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Els nostres alumnes i professors a la TV

Aquest mes alumnes i professors del IED Barcelona han aparegut als mitjans de comunicació. El programa de TVE “Tinc una idea” ha comptat amb la presència de la nostra Directora Acadèmica de l’Àrea Màster i de diversos professionals que formen part del grupo docent de l’àrea moda de la nostra escola:

  • A “Teresa Helbig, al cim de la moda“,  Luciana Leveratto, Directora Acadèmica de Màster, opina sobre la dissenyadora i comenta que és una referència al CSP en Disseny de Vestits de núvia i cerimònia, que s’imparteix a l’escola. Per altra banda, Sergio Plaza, alumne de moda, dóna a conèixer els seus plans de futur. A més a més, també es poden veure imatges de l’exposició de la Workshops Week celebrada a l’escola.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/tinc-una-idea/tinc-idea-persones-teresa-helbig-cim-moda/2464392/

 

  • Nunu Solsona: Sabates artesanals amb autenticitat” és un reportatge dedicat a la docent de l’Àrea Moda, Nunu Solsona, on surt en una de les seves classes amb alumnes del IED Barcelona. En aquest reportatge també està present la Pilar Pasamontes, Directora Científica del Área de Moda de l’escola, donant a conèixer la seva feina. 

http://www.rtve.es/television/20140223/nunu-solsona-sabates-artesanals-amb-autenticitat/877323.shtml