El talent de l’Escola de Moda sobre la passarel·la de la 080
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

El talent de l’Escola de Moda sobre la passarel·la de la 080

La 28ª edició de la 080 Barcelona Fashion projectarà el talent de tres dissenyadors de moda que s’han format a l’IED Barcelona: Eñaut Barruetabeña (Eñaut), Glo Lladó (EIKO AI) i Martín Across. Així mateix, comptarà amb la participació  del director de l’Escola de Moda del IED Madrid i exalumne d’aquesta, Moisès Nieto

La creativitat i l’estil personal d’aquests dissenyadors es desplegarà sobre la passarel·la de la setmana vinent de la moda barcelonina, que tindrà lloc del 25 al 28 d’octubre en l’emblemàtic espai XC i en format 100% digital. 

EÑAUT

Data: 25 d’octubre

Hora: 18.30

El dissenyador guipuscoà Eñaut Barruetabeña (Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda) està darrere d’aquesta firma fundada a Barcelona en 2018. Guanyador del concurs REGUERÓ.0/080 Barcelona Fashion al Millor Dissenyador i premi a la Millor Col·lecció de disseny emergent de la  080 en 2019, Eñaut proposa col·leccions masculines de tall minimalista, sostenible i actual. 

EIKO AI

Data: 26 d’octubre

Hora: 18.30

Glo Lladó (Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Moda) és la directora creativa d’aquesta marca prêt-à-porter femenina, creada en 2018 i on artesania, materials de qualitat i producció local són aspectes clau. 

MARTÍN ACROSS

Data: 27 d’octubre

Hora: 19.00

El dissenyador que dóna nom a aquesta marca (BA (Hons) Fashion Design) debuta sobre la 080 amb creacions que beuen dels paisatges andins de l’Equador i les costes espanyoles. Apostant per una visió sostenible de la moda, els seus dissenys estan elaborats a mà amb materials locals.

MOISÉS NIETO

Fecha: 27 d’octubre

Hora: 20.30

El director de l’Escola de Moda de l’IED Madrid compta amb una important trajectòria nacional i internacional com a dissenyador de moda femenina. El seu treball ha estat reconegut amb prestigiosos guardons com el Premi L’Oréal en Ego de Cibeles, My Own Shown Vogue Itàlia, Who’s on Next Vogue España o el Premi Nacional de Moda.

L’espai XC, de l’escultor Xavier Corberó, és el marc triat per l’organització del certamen per a mostrar les propostes de més d’una vintena de marques i dissenyadors. Per a aquesta edició, torna a apostar per un front row virtual mitjançant l’emissió en streaming de les desfilades a través del canal 080 TV.