El projecte ‘Panot XXI’ guanya Habitàcola 2021
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

El projecte ‘Panot XXI’ guanya Habitàcola 2021

El projecte ‘Panot XXI‘, de les estudiants del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Producte i Disseny d’Interiors Viktoriya Omelyanovych, Kenza Cherkaoui i Eva Pradas, s’alça amb el guardó dels 33 Premis Habitácola, impulsats per ARQUIN-FAD i centrats enguany en ‘Els carrers del segle XXI‘.

La proposta guanyadora és una col·lecció de rajoles d’argila per a paviment urbà que actua com a sistema de filtrat en absorbir vapor d’aigua i la pols de l’aire i recol·lectar aigua de pluja i enderrocs. Es tracta d’una línia de tres mosaics diferents, cadascun pensat per a un ús concret: vianant, cotxe o bicicleta.

 

La representació de l’IED en aquests guardons ha comptat també amb un projecte finalista, ‘Uplifting the street‘,  on els estudiants del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny d’Interiors i disseny de producte Yang Jinchuang, Chloe Groch i Shahdan Saleh plantegen una estructura multifuncional i modular per a portar més vida i sentiment de pertinença als barris.
 

Els Premis Habitàcola promouen la reflexió i el debat al voltant dels nous marcs teòrics en disseny i arquitectura, al mateix temps que reconeixen el talent creatiu que hi ha darrere de propostes fresques, innovadores i adaptades a les noves necessitats socials.