El Management del segle XXI s’anomena Design
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

El Management del segle XXI s’anomena Design

Per què el Management del segle XXI s’anomena Design?

Perquè l’impacte del canvi dels paradigmes socials comunicacionals i tecnològics sobre l’estructura i l’organització de les empreses és tan radical que les teories clàssiques del management enfocat a la gestió administrativo-financera ja no tenen capacitat de generar solucions eficaces.

Perquè es necessiten solucions que girin al voltant de l’ús compartit i col·laboratiu del pensament creatiu.

Perquè  la metodologia del disseny atorga la transdisciplinarietat  com a element d’aplicació central que es necessita alhora de coordinar diferents disciplines.

Perquè cada vegada és més important l’usuari final, ja que té el poder d’influir en les estratègies de les empreses, i el disseny no pensa només en els mercats; sinó en les persones, els productes, els serveis i la relació entre tots ells. Tot i això, l’ésser humà té sempre l’última paraula.   

Perquè el disseny fomenta l’ús de l’empatia i de la intuïció: elements claus per a les empreses en aquesta època d’incertesa sobre el futur.

Perquè el dissenyador pensa virtualment i holísticament. La revolució dels big data necessita eines de síntesi visual per a ser entesa i poder ser transformada en informació útil per a les estratègies de les empreses.

Perquè  ja no existeix només un mercat local, sinó un mercat global virtual on tot tipus d’elements estàn dissenyats per dissenyadors digitals.

Per totes aquestes i altres desenes de raons….

Apropa’t al IED Barcelona i t’explicarem el perquè, actualment, si vols ser un gran manager hauràs de pensar com un dissenyador i aplicar las múltiples metodologies del seu Univers.

T’esperem!

Seràs benvingut al laboratori internacional de la innovació transdisciplinar i col·laborativa anomenat Design. I, per suposat, benvingut al management del segle XXI.

Màsters de l’àrea Management:

– Màster Intensiu – Digital Creative Business
– Màster Intensiu – Innovation Strategy and Entrepeneurship

CSP’s de l’àrea Management:

– CSP in Design For Innovation Strategy – Weekend
– CSP en Project Management para Empresas Creativas – Weekend
– CSP en Service Design – Weekend
– CSP en Design Thinking y Co-creation – Weekend