El iF Design Talent Award 2021 premia el projecte de l’estudiant Anastasiia Kuliabina
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

El iF Design Talent Award 2021 premia el projecte de l’estudiant Anastasiia Kuliabina

El iF Design Talent Award 2021 ha premiat EMA, de l’exalumna de Disseny de Producte Anastasiia Kuliabina, una proposta orientada a millorar l’experiència de les proves d’electrocardiograma (ECG) sense fil per a nens i nenes.

EMA, concebut per Kuliabina com a projecte de final d’estudis, ha estat un dels dissenys seleccionats per un jurat de 43 experts internacionals en la primera ronda d’aquest prestigiós certamen, que anualment rep prop de 10.000 candidatures de joves talents de tot el món. 

El disseny de l’exalumna, sense cables, aconsegueix simplificar el treball dels professionals mèdics i fa més suportable i, fins i tot, lúdica l’experiència de les proves de ECG per al pacient pediàtric. Així, l’equip només empra deu sensors de la grandària d’una moneda, sincronitzats amb un receptor central i fabricats amb silicona molt resistent i fàcil de desinfectar.

El iF Design Talent Award reconeix anualment aquells projectes d’estudiants i joves graduats que millor responen als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides en les seves diferents categories.