L’IED guanya quatre premis ADG LAUS
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

false

L’IED guanya quatre premis ADG LAUS

L’IED Barcelona ha guanyat 4 ADG LAUS a la última edició dels premis celebrada el divendres dia 8 de juny al Museu del Disseny de Barcelona. El videomapping “El Viaje de Audisia”, realitzat por un equip d’alumnes i exalumnes del Títol Superior en Disseny Gràfic i Disseny de Moda, ha estat reconegut amb un LAUS de plata. El projecte, que es va presentar durant la primera edició del VIVA!  Valle D’Itra International Music Festival, és una interpretació experimental i alternativa de la dimensió màgica de Locorotondo, el municipi italià on es va realitzar el projecte a l’agost de l’any 2017. 

Les exalumnes del Títol Superior en Disseny Gràfic, Olga Pipnik i Sara Ozvaldic, han estat premiades pels seus projectes de final de carrera mb dos LAUS de Bronze; mentre que l’alumna de tercer curs del Undergraduate Degree in Graphic Design Debi Hasky ha estat obsequiada amb un altre de Bronze dins de la categoria de treball lliure pel seu projecte de disseny gràfic Graffito. 

 

Els projectes seleccionats: 

El viaje de AudisiaLAUS PLATA – Categoria estudiants: Treball Lliure Audiovisual

Una visió-interpretació experimental i alternativa de la dimensió màgica de Locorotondo i de la Vall d’Itria a través dels ulls i la ment d’un nou argonauta: Audisia, símbol icònic de la jove generació nòmada d’Europa i dels grans festivals de música electrònica. Un homenatge a les tradicions passades, presents i futurs d’aquest terrotir, dut a terme des d’una perspectiva creativa que es tradueix en un resultat poc convencional.

Alumnes i exalumnes: Kateryna Lazareva, Tom Swissa, Alejandra Segón, Alexey Kurbatov, Jili Jennerjahn, David Fiene, Cameron Harnish, Nikita Mishin, Julia Sobrón, Adriana Argemí, Nina Sibiratkina, Luiza Lacava y Danae Fischer

Coordinació: Alessandro Manetti

Amb la supervisió de Pablo Rausell, Lucas Elliot, Alex Beltran i Susana Hernández.

 

Grafito de Deborah HaskyLAUS BRONCE – Categoria estudiants: Treball Lliure Disseny Gràfic 

Grafito és la identitat visual creada per l’estudiant d’un espai per exhibir esbossos i dibuixos d’artistes de diferents camps multidisciplinaris. Partint del procés creatiu com a base conceptual, el seu logotip evoca a alguna cosa inacabada, emfatitzant la idea del què passa entre el començament i el final del procés creatiu. La simplicitat tipogràfica, l’ús del collage i d’una delicada paleta de colors, així com els materials texturitzants i l’enquadernació artesanal, brinden un llenguatge gràfic profund on cada element explica un aspecte de tota la història.

 

Feat de Olga PipnikLAUS BRONCE – Categoria estudiantss: Projecte Final d’Estudis Disseny Gràfic

 FEAT, col·laboració en anglès, és una revista gastronòmica que aporta una visió única del món de la gastronomia a partir de la mirada d’un xef que actua com editor convidat. A partir de la visió del col·laborador, cada número s’endinsa envers la perspectiva de la cultura contemporània, el cultiu dels ingredients o les seves fonts d’inspiració gastronòmica. La proposta mostra diferents mons a través del disseny i diferents solucions gràfiques que brinden al número d’una personalitat pròpia.

 

Public Menu de Sara Ozvaldic LAUS BRONCE – Categoria estudiants: Projecte Final d’Estuids Disseny Gràfic. 

Public Menu és una revista investiga la relació entre el menjar i els espais públics. La tradició, la història, els protagonistes o els aliments que consumim varien segons la localització, per aquest motiu, la proposta s’endinsa en la realitat de les persones i els espais amb reportatges fotogràfics, entrevistes o articles d’investigació. Cada número de la revista explora un espai concret i presenta un to diferent, a més, s’ha ideat un set de pícnic i accessoris que acompanyen la publicació per gaudir de la gastronomia als espais públics.