L’IED a la Barcelona Bridal Fashion Week
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

L’IED a la Barcelona Bridal Fashion Week

En el marc de la Barcelona Bridal Fashion Week, l’IED Barcelona col·labora amb diferents propostes per mostrar els millors projectes realitzats pels alumnes del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia.

– Seguint amb l’usual col·laboració de l’escola amb l’empresa de teixits Gratacós, aquest any s’ha realitzat una intervenció especial a l’aparador de la botiga. Durant el mes d’abril es podran veure tres dissenys dels alumnes Ana Carolina Jorge de Oliveira, María Fernanda González de Aragón i José Luis Bellón. 

– El disseny guanyador del premi Pronovias s’exposarà aquest any a l’Hotel Majestic. EL projecte, realitzat per José Luís Bellón s’inspira en l’arquitectura contemporània i en el terme suec “mangata”, que al·ludeix a la imatge estètica del reflex de la lluna a la superfície de l’aigua.

Es podrà veure del 13 al 20 d’abril al hall de l’hotel.

– Durant els dies de la fira BBFW (23-29 d’abril) alumnes de l’escola mostraran en directe als assistents com han après a desenvolupar la tècnica del moulage aplicada al disseny de vestits de núvia.

També estarà exposat el moulage guanyador del Premi Gratacós realitzat per José Luís Bellón.