L’antropologia de les cadires a través del disseny
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

false

L’antropologia de les cadires a través del disseny

Cross Cultural Chairs és el projecte del exalumne Matteo Guarnaccia que neix amb la finalitat d’investigar les diferències socials i culturals a través de les cadires. Un projecte que uneix antropologia i disseny i que remarca la importància que tenen els seients en diferents cultures i les formes d’asseure’s.

El projecte consisteix en un viatge per vuit dels països més poblats del món, establint una col·laboració triangular entre un estudi de disseny local, els artesans que fabriquen els mobles i CCC. Entenent el context cultural, el procés de fabricació i l’ús de materials autòctons, l’exalumne del Títol Superior en Disseny de Producte fabricarà una cadira a cada país juntament amb l’estudi local, creant un portfoli de vuit cadires, que comprendran la investigació, juntament amb un llibre, un documental i una posterior exposició al Museu del Disseny de Barcelona.

El llançament del projecte i de la campanya de crowdfunding, que compta amb el suport de l’IED Barcelona, serà el proper dia 20 de setembre a les 18.30 hores en Arts Santa Mónica.

 

Presentació i llançament del projecte

Dia: 20 de setembre de 2018

Hora: 18.30 – 21 h.

Lloc:  Claustre Max Cahner. Arts Santa Mònica – La Rambla, 7, 08002 Barcelona