L’IED Barcelona i Squadra Group S.A.S. impulsen la innovació a Colòmbia
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

L’IED Barcelona i Squadra Group S.A.S. impulsen la innovació a Colòmbia

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny ha formalitzat un acord amb la companyia Squadra Group S.A.S especialitzada en disseny, arquitectura i construcció per impulsar la innovació empresarial a Colòmbia a través de l’àmbit acadèmic. 

L’aliança se centra en el desenvolupament de nous productes i serveis per a empreses i institucions a través de l’I+ED Lab, centre d’innovació vinculat a l’IED Barcelona, la filosofia del qual és impulsar a les comunitats universitàries perquè realitzin projectes que afavoreixin el posicionament de les empreses al mercat internacional.

L’acord de l’IED Barcelona i Squadra respon a les necessitats de les empreses llatinoamericanes que veuen en la innovació el motor de desenvolupament de les seves organitzacions, i el compromís d’apropar el món formatiu a les companyies com a estratègia de futur i de responsabilitat social.

L’Istituto Europeo di Design (IED), fundat al 1966 a Milà, compta amb una àmplia experiència en formació i en el sector corporatiu, i suma més de 1000 acords empresarials en els àmbits del disseny, la moda, les arts visuals, la comunicació i el management en totes les seves seus d’Itàlia, Espanya i Brasil.

Squadra Group S.A.S. destaca per la seva experiència en el mercat Colombià ja que amb més de 10 anys s’ha posicionat com una companyia d’abast multidisciplinari que soluciona integralment reptes en innovació, disseny, arquitectura, construcció, màrqueting i comunicació estratègica, amb alt contingut creatiu.

L’objectiu principal proposat és la potenciació de noves idees al mercat fent ús dels recursos didàctics com a base d’experimentació. L’I+ED Lab és un centre especialitzat en la recerca i el desenvolupament de noves idees que s’anticipen a les noves tendències socials i a les necessitats de la indústria, a través de la metodologia del procés del disseny centrada en l’estudi de l’usuari i del seu entorn. 

Un equip format per docents i professionals de prestigi liderat pel dissenyador muldisciplinar espanyol Horge Pérez, forma l’I+ED Lab. Molts d’aquests han estat premiats en diferents certàmens professionals i han aconseguit generar un procés proactiu que proposa nous projectes per Startups, Pimes i grans empreses. 

L’aliança està estructurada com un model d’innovació obert que amplia la xarxa de contactes i clients potencials per a ambdues parts. Està previst un esdeveniment de presentació i llançament a inicis del mes de setembre, on el públic acadèmic i empresarial tindrà l’oportunitat de participar en diferents activitats creatives que seran la carta de presentació de l’I+ED Lab a Colòmbia.