L’IED vesteix Duc de Foix
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

false

L’IED vesteix Duc de Foix

Dissenyadors de l’IED Barcelona i Duc de Foix llancen una edició limitada de dos vins i un cava Duc de Foix amb etiquetes inspirades en les col·leccions presentades a la desfilada Fashioners of the Word 2017 de l’Escola Superior de Disseny. Denise Graus, Toni Sobrino i Loreto Martí són els responsables d’aquestes propostes després d’obtenir el reconeixement al Best Fashion Film Award, Best Thesis 2017 Award i Best Collection Award respectivament, per les seves col·leccions de final d’estudis.

Les etiquetes s’inspiren en aquestes col·leccions i en la personalitat pròpia de cada ampolla en una aposta per la fusió entre tradició, cultura i innovació. Els exalumnes del Títol Superior en Disseny de Moda i del BA (Hons) in Fashion Design vesteixen dos vins, Cabernet Rosé i Xarel·lo, i el cava Reserva Especial.

Els vins i el cava escollits representen la màxima expressió dels vins i caves Duc de Foix i han obtingut un gran nombre de reconeixements en concursos a nivell nacional i internacional. Són productes elaborats a partir d’una selecció dels millors raïms provinents de les vinyes de Covides Vinyers-Cellers, amb una especial cura en tots els processos d’elaboració. El grup Cooperatiu num 1 de Catalunya creu en la relació entre tradició i cultura i innovació. És per aquest motiu que repeteix col·laboració amb el Istituto Europeu di Design amb el qual hi havia participat anteriorment.