DOS PROJECTES DE L’IED BARCELONA GUANYEN EL CONCURS JTI CLEAN CITY LAB DURANT LA 2014 MILAN DESIGN WEEK
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

DOS PROJECTES DE L’IED BARCELONA GUANYEN EL CONCURS JTI CLEAN CITY LAB DURANT LA 2014 MILAN DESIGN WEEK

Dos dels projectes dels alumnes del Master en Direcció Estratègica i Creativa de Comunicació i Publicitat  han estat guanyadors del concurs JTI Clean City Lab organitzat per JTI (Japan Tabacco International) en col·laboració amb Future Concept Lab.

L’objectiu de la quarta edició del concurs ha estat desenvolupar projectes de comunicació centrats en la sensibilització de l’impacte dels hàbits dels fumadors en el medi ambient, amb la intenció de canviar el seu comportament i reduir els residus generats pels cigarrets en el context urbà.

El projecte This is not a small problem realitzat pels alumnes Anibal Tapias, Juliana Díaz, Joana Da Silva i Mauro Pizzignach ha estat guanyador del segon premi per l’originalitat amb què ha afrontat la grandària de l’impacte de la contaminació de les burilles situant-les al costat de ciutadans en miniatura.

El projecte I was a cigarette butt realitzat per Alejandra Chinolla, Amparo Cativiela, Belén Páliz i Claudia Guevara ha estat guanyador de l’esment especial per proposar el reciclatge com a base del missatge de la seva estratègia.

Durant la Setmana del Disseny de Milà estaran exposats al Salone de la Triennale di Milano els projectes guanyadors juntament amb els finalistes, en els quals es troba la proposta Your city is your home també elaborada per alumnes de l’IED Barcelona. Aquest té com a objectiu mantenir el context urbà net establint una connexió en la ment dels ciutadans entre els llocs públics de la ciutat i els espais privats d’una casa.