L’IED Barcelona a la Bogotà Fashion Week 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

false

L’IED Barcelona a la Bogotà Fashion Week 2018

Del 24 al 26 d’abril té lloc a Bogotá una nova edició de la Bogotà Fashion Week, que enguany ha comptat amb la curadoria d’un equip de professionals del sector i docents de l’IED Barcelona capitanejat per l’Anna Sabater. Els professors Juan Antonio López i Isabel Uribe, han completat aquest equip l’objectiu del qual era donar a conèixer i promoure internacionalment el talent dels creadors colombians, tant emergents com consagrats.

El director general de l’IED Barcelona, Alessandro Manetti, impartirà una conferència sobre les futures tendències del sector de la moda el dimecres dia 25 d’abril i participarà en la taula rodona “Com interpretar les tendències i prendre decisions encertades?” a l’Auditori EFG, en el Centre de Convencions AGORA de Bogotà el mateix dia. El dijous 26 d’abril serà el torn de l’Anna Sabater, que també formarà part d’una taula rodona que abordarà els reptes per pensar i actuar de manera local en el mercat global.

Sota el concepte L’origen de la cultura colombiana, els responsables de la curadoria han desenvolupat la nova edició de la BFW, on destaquen dos espais: una zona dedicada a les desfilades i una altra per als showrooms i les Pop Up Stores. A partir d’aquesta premissa, els dissenyadors han dissenyat les seves col·leccions que es poden agrupar en quatre grans escenaris temàtics: la tradició, les històries màgiques, la biodiversitat i l’art i l’arquitectura.

Creativity & Business Schoolarships

L’Istituto Europeo di Design també atorgarà dues beques “Creativity & Business Schoolarship”, una per l’IED Barcelona i l’altra per l’IED Madrid, a les millors col·leccions segons el criteri de la curadoria, avaluant els processos creatius, el talent i la capacitat de crear marca i negoci.