L’IED Barcelona al CCCB
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

L’IED Barcelona al CCCB

El projecte INDE realitzat pels alumnes de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny, ESADE Business School, i ETSETB i FIB de la Universitat Politècnica de Catalunya estarà exposat a la mostra +Humans, El futur de la nostra espècie del CCCB.

INDE és una proposta desenvolupada al Challenge Based Innovation (CBI), una iniciativa que compta amb la col·laboració del CERN, que té l’objectiu d’unir la distància entre ciència i societat, impulsant un programa de formació experimental sobre innovació a estudiants de tot el món.

El projecte tracta d’evitar les fractures de maluc de les dones de la tercera edat mitjançant l’ús d’una faldilla connectada amb un sistema auto-inflable que detecta les caigudes.

En el marc de l’exposició Alessandro Manetti, Director de l’IED Barcelona, Luciana Leveratto, Docent de l’IED Barcelona, Lotta Hassi, Docent d’ESADE Business School i Ramon Bragós Bardia, Docent de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) impartiran una conferència titulada: “Roba intel·ligent: com el procés de disseny i ciència pot canviar la vida de les persones”.

Exposició:

+Humans, El futur de la nostra espècie
Dia: 6 d’octubre – 10 d’abril
Lloc: CCCB

Conferència:

Dia: 19 de novembre a les 19h
Lloc: CCCB

Foto: projecte INDE realitzat per un equip format por Jordi Sánchez Forés alumne de l’IED Barcelona, Laura Aalto-Setälä, Enna Rane, Anssi Laurila i Iñigo Flores Ituarte d’Aalto University, Manel Baradad i Victor García de UPC i Jaspinder Singh d’ESADE.