L’IED BARCELONA EVENT PARTNER D’IAM WEEKEND 16
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

IED IAM

L’IED BARCELONA EVENT PARTNER D’IAM WEEKEND 16

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny és event partner de la segona edició d’ IAM Internet Age Media Weekend 16 que se celebrarà del 7 al 10 d’abril a Barcelona. Un cap de setmana internacional que connecta projectes, institucions, marques i l’escena creativa que estan definint el futur dels mitjans de comunicació, l’educació i la cultura d’Internet. 

Sota la temàtica ‘From Complexity To Emergence”, el programa tindrà lloc en CosmoCaixa (Museu de la Ciència de Barcelona), espai principal on es realitzaran xerrades, col·laboracions creatives i sessions de networking, entre les quals destaca una conferència de Luciana Leveratto, directora acadèmica de IED Master amb més de 20 anys d’experiència en l’ensenyament del disseny.

L’IED acollirà el diumenge 10 d’abril workshops, sessions de cocreació i networking. Els estudiants tindran l’oportunitat de participar en un Talent Market on podran mostrar els seus treballs i revisar els seus portafolis amb els professionals convidats a l’esdeveniment. 

Els membres de la comunitat IED Barcelona podran gaudir d’un preu especial en l’entrada. Més informació sobre la compra d’entrades en aquest enllaç https://ti.to/if/iam2016/with/r0r-jv19o2o

 
Dies i ubicació: 8 i 9 d’abril en Cosmocaixa (Museu de la Ciència de Barcelona) / 10 d’abril en el IED Barcelona
Idioma: anglès