The future of Food, per Carlo Cracco i Artur Martínez
Sol·licitar informació

subir
false

The future of Food, per Carlo Cracco i Artur Martínez

El reconegut xef italià Carlo Cracco realitzarà una conferència per parlar sobre “The future of Food” el divendres dia 24 de novembre a l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny acompanyat d’Artur Martínez, chef del restaurant Capritx de Terrassa. Amdós cuiners han estat premiats per la Guia Michelin. Alessandro Manetti, director de l’IED Barcelona, moderarà la conversa que té lloc en ocasió de la Setmana de la Cuina Italiana a Barcelona pel Consulat General d’Italia a Barcelona i l’Istituto Italiano di Cultura.

Durant una setmana, s’han organitzat diferents activitats per promoure la gastronomia italiana i un dels més significatius és el “Taste it: Italian Food Festa”. El dissabte dia 18 de novembre, a la Terminal Grimaldi del Port de Barcelona, els millors restaurants italians de la ciutat presentaran les seves receptes més conegudes als visitants i els secrets més ben guardats de la gastronomia regional. A més, per tal de facilitar l’accés a l’esdeveniment, s’ha habilitat un servei d’autobusos gratuïts des de la plaça de les Drassanes fins a la Terminal Grimaldi.

Consulta la resta d’esdeveniments aquí.

 

The future of food

Dia: 24 de novembre

Hora: 19.30 h

Lloc: IED Barcelona

Idioma: Bilingüe. Italià i castellà.

Entrada gratuïta con aforament limitat. Registra’t aquí.

Amb la col·laboració de: 

Per continuar utilizant la pàgina web, accepti l'ús de les cookies. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close