El disseny espanyol, en xifres
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

El disseny espanyol, en xifres

L’IED Barcelona ha promocionat la 3a edició de l’informe “El disseny espanyol, en xifres”: una radiografia que mostra el constant creixement i la important contribució del disseny de moda en l’economia espanyola.

L’informe ha estat elaborat pel diari econòmic especialitzat en el negoci de la moda ModaES i impulsat per l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya (ACME), amb la col·laboració de la Comunitat de Madrid. En ell es revelen les magnituds econòmiques que posen de manifest el constant creixement i la important contribució del disseny de moda en l’economia espanyola.

L’estudi se centra en les activitats econòmiques de les marques associades a l’ACME i assenyala que durant l’any 2017 el sector ha experimentat increment del 7.2% de la facturació respecte al 2016, acumulant una facturació agregada de 474,3 milions d’euros. Es tracta d’una eina essencial per a observar la realitat empresarial que permet analitzar i detectar quines seran les necessitats del sector de la moda en el futur.

Alessandro Manetti, CEO del IED Escola Superior de Disseny, va participar en la presentació d’aquest informe a Madrid juntament amb altres professionals del sector com a Modesto Lomba (Debota & Lomba), Roberto Torreta, Pepa Bueno (ACME), Charo Izquierdo (Ifema), Paul García (Oteyza) o Juanjo Oliva, entre altres.

Consulta l’informe complet aquí.