Dos projectes de l’IED Barcelona il·luminen les botigues de Eix Sarrià durant les festes de Nadal
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

false

Dos projectes de l’IED Barcelona il·luminen les botigues de Eix Sarrià durant les festes de Nadal

Dos projectes de l’IED Barcelona participen en la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i BCD Barcelona Centre de Disseny per il·luminar els comerços del carrer Gran de Sarrià durant les festivitats de Nadal. Un equip format per alumnes del Títol Superior en Disseny d’Interiors i Producte, i un altre amb estudiants del Postgrau en Disseny d’Il·luminació d’Espais han estat els encarregats de crear les decoracions nadalenques de dos aparadors de les botigues de l’Eix Comercial de Sarrià, en una acció que vol dinamitzar i innovar el comerç de proximitat de la zona.

La proposta “L’ombra de Nadal”, realitzada pels alumnes del Postgrau en Disseny d’Il·luminació d’Espais i ubicada a la sabateria infantil Kinobs, recrea un arbre de Nadal a través d’efectes lumínics i el joc d’ombres amb diferents colors composta per estructura de fils i llaços inspirada en els cordons de les sabates.

Cada dia Neix un nou Pa” es el nom de l’ornamentació que es podrà veure al Forn de pa Sarrià dissenyada per alumnes de l’Àrea Design.  El disseny s’inspira en el paper que embolcalla el pa i en les peònies, recreant unes formes i volums que donen vida i calidesa a l’aparador. Les estudiants han volgut transmetre la idea que “allò que envolta el pa, també acompanya a les famílies en aquest moment de l’any”.

 CRÈDITS

L’ombra del Nadal

Botiga: Kinobs (Major de Sarrià, 41)

Alumnes: Clara Alonso Capella, Julia Barberan Almirall, Milena Clausi, Laura Isabel Hasbún Pantaleón, María de Lourdes León Arévalo, Jakeima López Santana, Evelin Sulema Portillo de Obregón, Renzo Luciano Vieira Chacaltana, Lila Villa Uribe.

Tutors: Michela Mezzavilla, Massimiliano Moro

 

Cada dia neix un nou pa

Botiga: Forn de pa Sarrià (Major de Sarrià, 100)

Alumnes de l’Àrea Design: Elizaveta Mamedova i Lea Blanchard (4rt curs Undergraduate Degree in Interior Design), Paula Chacartegui (4rt curs Titol Superior en Disseny de Producte)

Tutora: Andrea Soto

Con la colaboración de: Maria Borell Vilanova, Daniel Cohen, Laura palacio Moreno, Alessandro Simone, Josep Gelis Blanco (alumnes de Primer Curs del Área Design)