Dos projectes de Producte opten a la Medalla ADI dels ADI – FAD 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Hood | Design

Projecte: Hood

Dos projectes de Producte opten a la Medalla ADI dels ADI – FAD 2020

Dos projectes d’estudiants del Títol Superior en Disseny de Producte han estat seleccionats per a obtenir una Medalla ADI en els Premis ADI FAD 2020, organitzats per l’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD.

Els dissenys EMA i Ou One Ou, tots dos vinculats a l’àmbit del healthcare i del benestar, opten a aquest reconeixement, creat en 1976 per a projectes de fi de grau, postgrau o màster de joves dissenyadors formats recentment en centres educatius espanyols.

EMA, d’ Anastasiia Kuliabina, és una proposta orientada a millorar l’experiència de les proves d’electrocardiograma (ECG) sense fil per a nens i nenes. El projecte, que va participar en el Global Grad Show 2019, tracta de simplificar el treball del professional mèdic i fer més suportable la prova per al pacient pediàtric.

Instagram y Behance Anastasiia Kuliabina

Ou One Ou, d’Iván Pérez Jové, és un filtre nasal que permet practicar exercici físic en les grans ciutats, de manera còmoda i evitant la inhalació de substàncies contaminants. De fàcil fixació i extracció, el filtre posseeix propietats catalítiques i pot reemplaçar-se una vegada està brut.

Portfolio Iván Pérez 

Els premiats, que sortiran del total de 160 projectes seleccionats per un jurat d’experts nacionals i internacionals, es donaran a conèixer el pròxim 24 de novembre, durant la Barcelona Design Week.