Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

false

Docents de l’IED guanyen Red Dot Awards i premis ADI FAD 2018

Els Red Dot Awards, els premis de disseny amb més prestigi a nivell internacional, han sortit a la llum i entre els premiats hi ha dos docents de l’àrea de design de l’IED Barcelona: l’Oriol Guimerà i en José López Aguilar.

Al juny, també, es van comunicar els premis ADI FAD 2018 en el quals es van seleccionar exalumnes i professors de l’escola. La professora María Vayreda, amb el seu projecte “Melic, mètode cangur”, ha guanyat un premi Delta d’Or en la categoria de productes per a persones. 

Als docents Jordi Milá i Oriol Guimerà se’ls ha concedit un premi Delta de plata en les categories de producte per a la movilitat i productes per l’hàbitat interior, respectivament, pels projectes Dragonfly i Bridge Collection. 

Els docents de l’IED Master, Ana Mir i Emili Padrós d’EMILIANADESIGN, han obtingut també un Delta de Plata per HandyBowl i Delta d’Opinió per Bancada Landscape de Figueras.

A continuació, podreu veure els premis i projectes seleccionats dels docents de l’IED:

  • Oriol Guimerà, Director de Desenvolupament de l’Àrea de Design, ha obtingut un premi Red Dot Award 2018 por la seva proposta Bridge Collection per Fontini. Amb aquest mateix disseny, el dissenyador de producte ha estat seleccionat a un Premio Delta.

  • José López Aguilar, professor de disseny i fundador del l’estudio Oiko Design Office, també ha obtingut un premi Red Dot per la seva làmpada HooK i opta a un premi Delta. Es tracta d’una il·luminaria amb un ganxo per FARO Barcelona dissenyada per adaptar-se i penjar-se a qualsevol lloc.

  • La moto Dragonfly dissenyada per Jordi Milà Studio, docent de l’IED, també opta a un premi Delta per la seva proposta per l’empresa Mecatecno.

  • El projecte “Melic, mètode cangur” para Lamardebé, dissenyat por la professora Maria Vayreda Duran també és un dels escollits pel jurat dels premis ADI FAD.

  • La ALUMNI del Títol Superior en Disseny de Producte Claudia Solé, està nominada a una medalla ADI FAD pel seu projecte Fololio, una proposta en col·laboració amb VITRA Espanya que va realitzar com a projecte de final de carrera sobre les futurs espais de treball.