Desfilant a les passarel·les internacionals
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Desfilant a les passarel·les internacionals

Dos exalumnes de Disseny de Moda han presentat les seves col·leccions a dos de les Fashion Weeks amb més renom a nivell internacional: la de Londres i la de Nova York.

Luis de Javier, exalumne del Ba (Hons) Fashion Design, ha presentat la seva proposta de tardor/hivern 2020 al Somerset House de la Londres Fashion Week. Sota el nom de “El invitado”, aquesta col·lecció, formada per cotilles, plecs i retalls utilitzats com a armadura, presenta la passarel·la com a camp de batalla i als models com a guerrers de la moda. A més, les seves peces van més enllà dels límits de la masculinitat i promouen una moda més inclusiva i lliure d’estereotips de gènere.

Prisca Franchetti, exalumna del Títol Superior en Disseny de Moda, amb la seva firma Priscavera, ha presentat durant la New York Fashion Week, una col·lecció per la tardor de 2020 que apunta a la roba còmode i fàcil de portar. Les peces de Priscavera mantenen un estil femení i sofisticat i aporten un valor afegit: poder ser adaptades a qualsevol figura.  Franchetti explica que s’ha inspirat en les seves amigues de diferents cossos i edats per crear aquesta col·lecció d’”essencials”. “Volia dissenyar per tot tipus de dones i omplir els seus armaris amb peces que tant necessitin com vulguin”, explica la dissenyadora.

Amb aquestes dos propostes, els alumnes de l’IED trepitgen fort les passarel·les internacionals i demostren un cop més, que la moda no entén de nacionalitats. Estarem atents a les seves noves propostes!